Service Unavailable.

Campina-MelkUnie

Bij de Campina-Melkunie vestiging in Bergeijk heb ik gewerkt van 1980 tot 1993. De vestiging (“Het Stoom”) is eind 2001 definitief gesloten.

Op dit moment heb ik nog geen (zakelijke) foto’s beschikbaar van m’n Campina Melkunie periode (1980 – 1993). Ik ben hier wel naar op zoek bij m’n vroegere Campina-collega’s. Enigste foto op dit moment beschikbaar is er een van de prijsuitreiking tijdens het jaarlijkse Campina Volleybaltoernooi voor vestigingen gehouden in 1983 in de sporthal te Eersel. Hier mag (besnorde) Jantje ’n (dikke !) prijs in ontvangst nemen uit handen van de toenmalige vestigingsdirecteur Dhr Sleeven. Op de foto herkennen we bovendien de bestuursleden van de toenmalige personeelsverening van DMV Bergeijk: Bert van der Sanden en Basiel van Vlemen.

Tijdens Campinatoernooi in 1983 in de sporthal te Eersel is onderstaande aktiefoto genomen van ’n aanvallende DigiJonny. Op de foto herkennen we op “de bok” scheidsrechter Gerry Poetoehena en blokkerend m’n latere collega in Roermond: Jan Raeven.

Share Button